Seneste nyt

01-02-2018

I dag onsdag d. 31/1-18 kl. 14:27:46 falder Fuldmånen i Løvens tegn. Ikke nok med det, det er også en Blå Måne, Rød Måne (eller Blodmåne), Supermåne og total Måneformørkelse! Hverken Blå eller Blod-måner er voldsomt ualmindelige, men kombinationen af disse er sjælden – det er ikke sket siden 1866!

Hvad er så en Super Blå Blod Måne?

-Det er når en Måneformørkelse falder sammen med en Supermåne, der samtidig også er den anden fuldmåne i samme kalendermåned.

En Blodmåne sker i løbet af en total måneformørkelse, når jorden blokerer lyset fra solen, og fuldmånen ser ud til at blive rød på nattehimlen.

En Måneformørkelse sker kun to eller tre gange om året og altid ved en Fuldmåne, men ikke ved hver eneste Fuldmåne. -Og alligevel er ikke alle måneformørkelser en total Måneformørkelse eller Blodmåne - dette er den første siden 2015. Fuldmånen har en tendens til at forstærke, og formørkelser har tendens til at accelerere.

(Jordens kredsløb, Månen og Solen må være i linje på en helt bestemt måde for at få en Fuldmåne til at være i en total Måneformørkelse eller Blodmåne). Månen har en elliptisk kredsløb, så den vil være tættere på jorden (perigæum) nogle gange. Når månen er ved perigæum kaldes dette en Supermåne.

-Tilføj så det tredje element Blå Måne; Den nuværende accepterede definition af en Blå Måne (Blue Moon) er, når en Fuldmåne falder anden gang i samme kalendermåned, dette sker kun en gang ca. hvert andet år.

-Denne kraftfulde Super Fuldmåne er forbundet med mod, spontanitet, generøsitet og energi. Løven handler intuitivt fra sit hjerte og forventer at blive set, hørt og anerkendt for det han/hun leverer. Løven vil allerhelst føre an og er fantastisk til at opmuntre andre. Han/hun er stolt, kreativ, charmerende, har masser af humor men kan til tider også være ret barnlig og egoistisk. Men frem for alt er Løven ikke bange for at blive set!

-Hvis du er bange for at træde ind i rampelyset, så er denne Fuldmåne et rigtig godt tidspunkt til at arbejde på at slippe denne frygt!

Det er igen tid til at brænde sedler og give slip på det der blokerer din energistrøm. Når du fjerner en ting, bliver der gjort plads til noget nyt. -Skriv det du giver slip på ned på en seddel og brænd den bagefter. -Sug fuldmånens healende og rensende lys til dig og brug den som en manifestation og forstærkning af det nye, der er på vej.

Fuldmånen starter i dag onsdag d. 31. januar kl. 14.27 og den går først ud af kurs i morgen torsdag kl. 11.58. -Så det er altså i dette tidsrum, fra onsdag kl. 14.27 og frem til torsdag kl. 11.58 at du kan brænde dine sedler af. 

12-09-2017

Jeg har desværre ikke fået skrevet ret meget her på siden på det sidste, men det håber jeg at lave om på fremadrettet! 
I den kommende uge er vores kort 3 Mønter, et kort jeg har trukket en del gange i den sidste tid. Jeg har denne gang valgt at trække ugekortet fra det fantastiske "Steampunk Tarot", et Rider-Waite-Smith baseret tarotsæt illustreret af den engelske kunstner Aly Fell. Kortene i dette sæt er en smuk, fantasifuld blanding af victorianske, magiske og mekaniske tarot-scener. Steampunk-genren er en undergenre af spekulativ fiktion eller science fiction, der lægger vægt på anakronistisk teknologi, som oftest fra victoriatiden. Den beskrevne teknologi omfatter ofte dampmaskiner, luftballoner, mekaniske regnemaskiner og anden teknik fra 1800-tallet.

3 MØNTER

“Remember teamwork begins by building trust. And the only way to do that is to overcome our need for invulnerability.” 
-Patrick Lencioni

De 3 Mønter kommer med et positivt og opmuntrende budskab. Hvis du fortsætter med at arbejde hen imod opfyldelsen af dine drømme og ikke tillader midlertidige tilbageslag at dæmpe din entusiasme, så vil du opleve fremgang og succes med dine mål. Kortet er her for at fortælle dig, at vejen til vækst og ekspansion går gennem vedholdent arbejde. Det indikerer, at der endnu er en del arbejde tilbage på det værk eller projekt, du er i gang med. Det er nødvendigt, at du giver alt hvad du har i dig, det lønner sig helt sikkert i sidste ende! Gør dig dog klart hvad det helt præcist er, du gerne vil have ud af dine anstrengelser? 
Dine drømme kan blive til virkelighed gennem vedholdenhed, beslutsomhed og indsats. 
Grundkernen i dette kort er begreberne teamwork og samarbejde. Hver enkelt person har noget unikt at tilbyde og er villige til at lære fra andre der er involveret i projektet. Alle er indstillet på at få arbejdet gjort sammen og bidrager til gruppen gennem effektiv lytning og deling. Det er derfor et yderst positivt kort når teamwork og samarbejde er påkrævet.

Keywords: 
Teamwork, succes, selvrealisering gennem arbejde, beslutsomhed, samarbejde, læring, vedholdenhed

20-06-2017

Der er ikke sket meget på bloggen på det sidste, jeg har haft så rygende travlt, og har derfor ikke haft tid til at skrive herinde... -Det vil jeg gerne råde bod på nu, så jeg har valgt at dele et kort for denne uge med dig. Jeg arbejder hele juni måned udelukkende med blomster, planter og feernes vilde energier. 

Jeg har valgt at trække ugekortet fra "Victorian Fairy Tarot" som er et fortryllende tarotsæt skabt af Lunaea Weatherstone og Gary A. Lippincott.

Weatherstone fortæller at victorianerne mente, der var mange døre ind i fe-verdenen. En af dem fører ind i en verden, der er meget ligesom vores fysiske verden, og det er den der er repræsenteret i dette sæt. Illustrationerne er utroligt smukke og meget detaljerede og fint fremført.

"Seven of Autumn"

“It does not matter how slowly you go as long as you do not stop.” 
― Confucius

Dette kort kaldes traditionelt for "7 Mønter". 
Det symboliserer nye muligheder i dit liv og at du må give slip på din tvivl på, at dit arbejde vil bære frugt -det vil det! Det ser ud som om, du lader dig styre af din frustration og din frygt for fiasko. 
Vi har alle situationer i vores liv, hvor vi enten vil forhale eller fremskynde ting, og hvor vi har problemer med at se den overordnede plan med det hele.

Du har måske arbejdet på noget vigtigt, og du begynder nu at blive bekymret for om du aldrig vil blive belønnet for din indsats. 
-Vær tålmodig og værdsæt de fremskridt du har gjort indtil nu. Hvis dit hårde arbejde endnu ikke har båret frugt som planlagt, så husk at det måske kan være fordi dine forventninger er for urealistiske.

-Glem ikke at være taknemmelig, fokuser på nuet og gør hvad du kan, med det du trods alt har opnået.
Dette kort handler ofte om at modtage et afkast af sine investeringer. Det kan både være helt bogstaveligt (penge) eller det kan være billedligt, som f.eks. investeringer af tid, kræfter og energi som du har lagt i et forhold. Ligesom feen der tålmodigt lader sin vin modne, vil også du høste frugterne af dit arbejde, -hvis blot du er realistisk omkring dine mål, er vedholdende og har tålmodighed til at vente lidt endnu.

-Generelt set bør du føle dig mere sikker i forhold til job og økonomi i denne uge, og du vil nu kunne begynde at planlægge din fremtid på længere sigt.

KEYWORDS:
Vision, valg, udholdenhed, tålmodighed, profit, ting tager tid, belønning, afventen, investering, tillid, fuldbyrdet potentiale, svær beslutning og vækst.

25-04-2017

Kortet for denne uge har jeg valgt at trække fra Patrick Valenzas "Deviant Moon Tarot". Det er et tarotsæt fyldt med surrealistiske, meget unikke, og til tider foruroligende måneoplyste kunstværker. Det er inspireret af (og inkorporerer) billeder af kirkegårde og sindsyge-anstalter, og kortene er designet til at belyse de dybeste dele af underbevistheden. Kortet for denne uge er:
"9 BÆGRE" 

“Fully inhale your dream and completely exhale manifestation of it.” 
-T.F. Hodge

Som et af de mest positive og opløftende kort i hele tarot-sættet, indikerer de "9 Bægre" tilfredshed på alle planer; -det følelsesmæssige, -fysiske og -sensuelle. Det er ikke underligt at mange tarotlæsere har døbt dette kort for 'ønskekortet', da det ofte indikerer at et ønske nu kan blive til virkelighed. Deviant Moon går dog skridtet videre og beder os om selv at begynde at manifestere det vi ønsker allermest. Det lærer os, at vi selv kan fremkalde det vi ønsker i vores liv, -blot vi beder om det og virkelig tror på det!
Det lyder enkelt, men det ville være lettere at tro på en lampeånd der popper op lige foran dig, end det er at holde dit sind fokuseret på muligheden for manifestere dine egne drømme... -Men du skal vide, at det ER muligt for dig!
Tilbring tid med at fokusere på dine specifikke ønsker. Se, føl og vid at de vil komme til dig, og giv derefter slip på dem igen. -At holde tankerne besat af dine ønsker fører kun til tvivl som hurtigt lukker din energi ned og hæmmer strømmen. .Bare slap af, hav tillid, og lad lampeånden gøre sit arbejde i denne uge.

Keywords: Ønsker der bliver opfyldt, sejr, komfort, selvtilfredshed, lykke, tilfredshed, genforening, glæde, følelsesmæssig og materiel tilfredsstillelse, følelsesmæssig opfyldelse, sanselighed, tendens til arrogance, fysisk velvære og tilfredshed. 

03-04-2017

I denne uge har jeg igen valgt at trække kortet fra det smukke "Pagan Otherworlds Tarot" skabt af Linnea Gits og Peter Dunham.  Denne uges kort er:

"Bægernes Ridder"

“I have not always chosen the safest path. I've made my mistakes, plenty of them. I sometimes jump too soon and fail to appreciate the consequences. But I've learned something important along the way: I've learned to heed the call of my heart. I've learned that the safest path is not always the best path and I've learned that the voice of fear is not always to be trusted.” 
― Steve Goodier

Denne ridder er styret af sit hjerte... 
Som det gælder for alle hofkortene i tarot, kan de både manifestere sig som en begivenhed, en person i dit liv, eller som en del af dig selv.
Hvis du står overfor en beslutning lige nu, så rådes du til at følge dit hjerte, uanset om det forekommer fuldstændig ulogisk.

Bægrenes Ridder kommer ofte som en budbringer, en invitation eller ankomsten af nogen eller noget der indebærer positive følelser. Han vil tilbyde dig en interessant mulighed/invitation, som vil resultere i en dyb følelsesmæssig oplevelse, der vil fylde dig med højfrekvent energi og opløfte dig i en spændende tilstand hvor nye, spændende situationer kan dukke op ud af det blå.

Ud over det fysiske plan, så kan denne Ridder også repræsentere den visdom, der kommer fra dine drømme og som hjælper dig til at overvinde livets forhindringer.

Hvis han er en person du kender eller snart vil møde; er han en poetisk drømmer, charmerende, superromantisk, en der elsker hengivent og med hele sit hjerte og som handler spontant og intuitivt. 
 
Keywords: Romantik, charme, dybe følelser, sjælepartner, fantasi, drømme, en invitation,