14-09-2016

KORT FOR UGE 37

"May Lord Ganesha give you
A rainbow for every storm,
A smile for every tear, 
A promise for every care,
An answer to every prayer."
-Anonymous


Jeg har lige modtaget dette dejlige oracle-sæt; 
"Whispers of Lord Ganesha" skabt af Angela Hartfield og illustreret af Ekaterina Golovanova. -I går aftes trak jeg et kort for denne uge, uge 37, 2016:

"Positive Outlook"
De mange ansigter Ganesha afspejler, hvordan de forskellige aspekter af dit liv føles for dig; -sundhed, økonomi, forhold, spiritualitet, relationer og dit følelsesmæssige velbefindende. 
En positiv holdning hjælper dig til lettere at klare de daglige situationer i dit liv. Det bringer optimisme ind i din hverdag, og gør det lettere at undgå bekymringer og negativ tænkning. Hvis du vedtager det som en livsstil, vil det bringe konstruktive ændringer i dit liv, og gøre dig gladere, lettere og mere vellykket.

Professionelle topatleter bruger mentaltræning til at vinde kampe og sætte rekorder. Professionelle musikere, foredragsholdere og skuespillere, bruger visualisering til at opnå endnu bedre præstationer. Det har nemlig en betydning. hvad vi tænker. Går du i kamp og tænker at du sikkert vil tabe, så taber du. Chancen for at vinde er større, hvis du forventer at vinde.

Det er en rigtig god ide at lave en taknemmeligheds-dagbog. Gør det til en vane hver aften, inden du går i seng, at skrive fem positive ting ned, som du har oplevet i løbet af dagen - fem ting, der har gjort dig glad. 
Jo oftere, du fokuserer positivt, jo oftere vil du have fornemmelsen at, at du befinder dig det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Det kræver øvelse, men det kan give dit liv en helt ny dimension at begynde at tænke positivt.

At smile er et stort skridt i retning af positiv tænkning. Undersøgelser viser nemlig, at selv om dit smil er tvunget, så kan det alligevel løfte dit humør betydeligt! Et smukt smil gavner ikke kun dig, men også menneskerne omkring dig. -Det lyder måske søgt og lidt corny, men jeg skriver det nu anyways; Tænk positivt og dit liv vil blive forvandlet. <3

“We can complain because rose bushes have thorns, or rejoice because thorn bushes have roses.” 
-Abraham Lincoln