05-10-2016

KORT FOR UGE 40

Hej allesammen  

Da jeg har haft super travlt, fik jeg først trukket ugens kort tirsdag aften, men bedre sent end aldrig! Kortet i denne uge har jeg trukket fra Stacy Demarco og Jimmi Mantons; "The Halloween Oracle" 
Kortets titel er: "JOY" 

🍁
"I stand here,
I am where I am,
Fully alive and present
Stress is a sham."
-Stacy Demarco

Udover lyden af et "Bøøøøh" fra et ikke-så-skræmmende-trick-or-treating spøgelse på Halloween-aften, er en af de mest almindelige lyde du hører latter. Der er så megen glæde i forbindelse med Halloween, og det kan blive en af årets sjoveste nætter, hvis blot du giver dig selv lov. 
Vi lever alle sammen et meget travlt liv; om du er studerende, husmor, har et krævende job eller alt sammen på en gang, så derfor er der ofte ikke tid til at stoppe op, være nærværende og glædes over præcis hvor vi er i nuet. Der var engang nogen der fortalte mig, at det allerførste skridt mod virkelig forandring, det er at vi stopper op, erkender problemet og har et ønske om forandring. 
-Selvom du indimellem føler, at der ikke er meget, du kan glædes over, og der er så meget du vil forandre, så kan du altid finde taknemmelighed over et eller andet i nuet, og den taknemmelighed vil give dig dig styrken til at starte din forvandling.
I denne uge er det tid til at finde glæden frem i nuet! Dette kort er et meget positivt tegn, og det er et varsel om om mere glæde og lykke i dit liv. Søg aktivt efter fornøjelser og oplevelser der bringer glæde og latter ind i dit liv. Du sætter tid af i kalenderen til andre, hvorfor ikke også lave en aftale med dig selv? 
Keywords: Lykke, glæde i nuet, nærvær
🍁🍂