28-10-2016

KORT FOR UGE 41 🍁 🍂

I uge 41 trak jeg endnu engang fra fra Stacy Demarco og Jimmi Mantons oracle-sæt; "The Halloween Oracle" 
🍄
Kortets titel er:
"Cauldron"
🕷
"Where all things come together
Under pressure, flowful synergy
A new thing created
A crucible of infinity".
.Stacy Demarco
🕸
I den typiske afbildning af en heks, ser man hende stå over en kogende gryde, langsomt rørene i det boblende og mystiske indhold, mens hun messer påkaldende til elementerne om hjælp med at omdanne indholdet til noget magisk. 
Kedler var meget almindelige i oldtiden og middelalderen, og de blev brugt til alt fra aftenmåltidet, til fremstillelse af lægemidler. Denne "familiens smeltedigel" blev normalt placeret i hjertet af hjemmet, og den var i den grad familien forsamlingsted. -Meget healing og næring kom fra den gryde. 
Kortet symboliserer vigtigheden af at kombinere en række forskellige teknikker eller elementer for at nå frem til det allerbedste resultat. "Læg ikke alle dine æg i én kurv". -Du skal ikke vælge én mulighed, når der findes så mange andre potentielle veje at gå. -Drop tunnelsynet og nyd og oplev dem alle! Du kan nemlig sagtens finde dine helt egne måder at skabe noget nyt og spændende!
Kedlen er et dybt transformerende værktøj - tingene ændrer sig, når de er sat under pres. Din modstandskraft vil vokse over tid, og det betyder, at du vil være i stand til at modstå eventuelle negative energier/pres på en langt sundere måde. 
Kortets keywords er: Synergi og healing. 
Måske har du brug for en "hovedrengøring" og/eller en "opladning"?
Til healing og udrensning af negative energier bruger jeg både røgelse og krystaller. Jeg har en Selenit healer-stav, og den er virkelig fænomenal! Selenit, opkaldt efter den græske gudinde for månen, Selene, er en af mine favorit krystaller! Det er en af de meget få sten, der aldrig skal oplades, fordi den regenererer sin egen energi. Denne høj-vibrations sten er ikke kun fremragende til healing, renselse og til at slippe blokeringer, men den vil også rense og forstærke energien af andre krystaller! Den røgelse jeg bruger til hus-renselse, udrensning af negative energier og renselse/indvielse af tarot-kort er hvid salvie. 🌿 💎