28-10-2016

KORT FOR UGE 43 🍁

Hej igen!  
Så fik jeg trukket et kort for denne uge, godt nok lidt for sent, men nu er hun her da! 
Kortet i denne uge er trukket fra det lidt uhyggelige, søde og quirky "Oracle of Shadows and Light" skabt af Lucy Cavendish og illustreret af Jasmine Becket-Griffith 
Kortet hedder:

"Voodoo in Blue"

Dette kort kommer til dig på et tidspunkt, hvor du har brug for at holde nogle helt bestemte mennesker på afstand; -mennesker der ikke er gode for dig! Du er lige nu inde i en rigtig god periode i dit liv, og det vil tiltrække folk, der er opportunistiske og vil drage fordel af dig... -Så du får måske brug for at skulle trodse dem og stå op imod dem, også selv om det er din natur at være sød, rar og holde dig venner med alle, fordi du tror det er det rigtige at gøre. "Voodoo in Blue" her, har absolut intet imod, hvis hun virker lidt grov, når hun giver dig besked, hun siger det præcis som det er; -højt og tydeligt, så den person der trigger hende hurtigt forsvinder! -Det afgørende er, at du får hendes meddelelse: "Det er tid til at lave lidt hold-dig-væk magi, og mens jeg dog ikke ligefrem vil sende dem dårlige tanker - der er trods alt ingen nåle i min voodoo-doll, så vil jeg råde dig til, at du tager imod mit råd, og ikke inviterer dem forbi til kaffe foreløbig! Du ved, hvad du skal gøre, stop med at være så flink og med at sende blandede budskaber ud. Knur og brøl af dem, hvis du har brug for det, nu er tiden kommet til at få ryddet ud i dårlige bekendtskaber!" 
Hun kan dog også komme frem, hvis du befinder dig i en periode, hvor du har brug for at være alene og for at sige fra over for mennesker, der kræver mere af dig, end du lige nu har overskud til at give dem..