26-12-2016

UGENS TAROTKORT (uge 52) ☯🐉🀄☯🐲☯


Jeg har trukket dette smukke kort for den allersidste uge her i 2016. Kortet har jeg trukket fra et af mine absolutte yndlings-sæt, nemlig "Mary-El Tarot" af Marie White; -et tarot-sæt som både er originalt, smukt og propfyldt med symbolik. Det er kort, der har en meget stærk energi, og som jeg føler en dyb connection med. Kortet for denne uge er:

"Sværdenes Page"
Den røde drage-tatovering snor sig rundt om kvindens krop og hendes ansigt er skjult. Den kinesiske røde sol-drage bærer et hvidt æg i hans højre klo og et sort i hans venstre, afbalanceret som i yin/yang. Det hvide æg er på på hendes hals og det sorte på hendes hjerte. Måske taler hun fra hjertet? De metalliske gyldne solstråler synes at udståle direkte fra hendes ryg; -den maskuline aktive kraft fra solen danner baggrunden for denne smukke frodige Page. Hun er netop begyndt på noget. En ny start, en ny ide er opstået...

Betydning: 
Kortet indikerer en overflod af energi, lidenskab og entusiasme. Du kan ikke vente med at komme i gang med et nyt projekt eller en idé, og at dele det med andre. Du starter alle nye projekter, opgaver, ideer, fremtidsplaner og rejser med en enorm mængde energi og spænding. Udfordringen er imidlertid, om du kan holde det! -Som med alle Pager, ser det altid lovende ud i starten, men der kan være behov for noget mere, for at kunne opretholde tempoet. 

Gode råd:
Analyser problemet, brug din logik og fornuft, revurder dine overbevisninger, udvikl en idé eller plan og studer eller efterforsk fakta. Handl ærligt, se kendsgerningerne i øjnene og ryd enhver misforståelse af vejen. 

Keywords: 
Snakkesalig, nysgerrig, mentalt rastløs, energisk, nye ideer