25-04-2017

DENNE UGES TAROTKORT (uge 17)

Kortet for denne uge har jeg valgt at trække fra Patrick Valenzas "Deviant Moon Tarot". Det er et tarotsæt fyldt med surrealistiske, meget unikke, og til tider foruroligende måneoplyste kunstværker. Det er inspireret af (og inkorporerer) billeder af kirkegårde og sindsyge-anstalter, og kortene er designet til at belyse de dybeste dele af underbevistheden. Kortet for denne uge er:
"9 BÆGRE" 

“Fully inhale your dream and completely exhale manifestation of it.” 
-T.F. Hodge

Som et af de mest positive og opløftende kort i hele tarot-sættet, indikerer de "9 Bægre" tilfredshed på alle planer; -det følelsesmæssige, -fysiske og -sensuelle. Det er ikke underligt at mange tarotlæsere har døbt dette kort for 'ønskekortet', da det ofte indikerer at et ønske nu kan blive til virkelighed. Deviant Moon går dog skridtet videre og beder os om selv at begynde at manifestere det vi ønsker allermest. Det lærer os, at vi selv kan fremkalde det vi ønsker i vores liv, -blot vi beder om det og virkelig tror på det!
Det lyder enkelt, men det ville være lettere at tro på en lampeånd der popper op lige foran dig, end det er at holde dit sind fokuseret på muligheden for manifestere dine egne drømme... -Men du skal vide, at det ER muligt for dig!
Tilbring tid med at fokusere på dine specifikke ønsker. Se, føl og vid at de vil komme til dig, og giv derefter slip på dem igen. -At holde tankerne besat af dine ønsker fører kun til tvivl som hurtigt lukker din energi ned og hæmmer strømmen. .Bare slap af, hav tillid, og lad lampeånden gøre sit arbejde i denne uge.

Keywords: Ønsker der bliver opfyldt, sejr, komfort, selvtilfredshed, lykke, tilfredshed, genforening, glæde, følelsesmæssig og materiel tilfredsstillelse, følelsesmæssig opfyldelse, sanselighed, tendens til arrogance, fysisk velvære og tilfredshed.