20-06-2017

TAROT-KORT FOR DENNE UGE (uge 25)🍷🦋🍇

Der er ikke sket meget på bloggen på det sidste, jeg har haft så rygende travlt, og har derfor ikke haft tid til at skrive herinde... -Det vil jeg gerne råde bod på nu, så jeg har valgt at dele et kort for denne uge med dig. Jeg arbejder hele juni måned udelukkende med blomster, planter og feernes vilde energier. 

Jeg har valgt at trække ugekortet fra "Victorian Fairy Tarot" som er et fortryllende tarotsæt skabt af Lunaea Weatherstone og Gary A. Lippincott.

Weatherstone fortæller at victorianerne mente, der var mange døre ind i fe-verdenen. En af dem fører ind i en verden, der er meget ligesom vores fysiske verden, og det er den der er repræsenteret i dette sæt. Illustrationerne er utroligt smukke og meget detaljerede og fint fremført.

"Seven of Autumn"

“It does not matter how slowly you go as long as you do not stop.” 
― Confucius

Dette kort kaldes traditionelt for "7 Mønter". 
Det symboliserer nye muligheder i dit liv og at du må give slip på din tvivl på, at dit arbejde vil bære frugt -det vil det! Det ser ud som om, du lader dig styre af din frustration og din frygt for fiasko. 
Vi har alle situationer i vores liv, hvor vi enten vil forhale eller fremskynde ting, og hvor vi har problemer med at se den overordnede plan med det hele.

Du har måske arbejdet på noget vigtigt, og du begynder nu at blive bekymret for om du aldrig vil blive belønnet for din indsats. 
-Vær tålmodig og værdsæt de fremskridt du har gjort indtil nu. Hvis dit hårde arbejde endnu ikke har båret frugt som planlagt, så husk at det måske kan være fordi dine forventninger er for urealistiske.

-Glem ikke at være taknemmelig, fokuser på nuet og gør hvad du kan, med det du trods alt har opnået.
Dette kort handler ofte om at modtage et afkast af sine investeringer. Det kan både være helt bogstaveligt (penge) eller det kan være billedligt, som f.eks. investeringer af tid, kræfter og energi som du har lagt i et forhold. Ligesom feen der tålmodigt lader sin vin modne, vil også du høste frugterne af dit arbejde, -hvis blot du er realistisk omkring dine mål, er vedholdende og har tålmodighed til at vente lidt endnu.

-Generelt set bør du føle dig mere sikker i forhold til job og økonomi i denne uge, og du vil nu kunne begynde at planlægge din fremtid på længere sigt.

KEYWORDS:
Vision, valg, udholdenhed, tålmodighed, profit, ting tager tid, belønning, afventen, investering, tillid, fuldbyrdet potentiale, svær beslutning og vækst.