12-09-2017

UGENS TAROTKORT (uge 37) ⚙️

Jeg har desværre ikke fået skrevet ret meget her på siden på det sidste, men det håber jeg at lave om på fremadrettet! 
I den kommende uge er vores kort 3 Mønter, et kort jeg har trukket en del gange i den sidste tid. Jeg har denne gang valgt at trække ugekortet fra det fantastiske "Steampunk Tarot", et Rider-Waite-Smith baseret tarotsæt illustreret af den engelske kunstner Aly Fell. Kortene i dette sæt er en smuk, fantasifuld blanding af victorianske, magiske og mekaniske tarot-scener. Steampunk-genren er en undergenre af spekulativ fiktion eller science fiction, der lægger vægt på anakronistisk teknologi, som oftest fra victoriatiden. Den beskrevne teknologi omfatter ofte dampmaskiner, luftballoner, mekaniske regnemaskiner og anden teknik fra 1800-tallet.

3 MØNTER

“Remember teamwork begins by building trust. And the only way to do that is to overcome our need for invulnerability.” 
-Patrick Lencioni

De 3 Mønter kommer med et positivt og opmuntrende budskab. Hvis du fortsætter med at arbejde hen imod opfyldelsen af dine drømme og ikke tillader midlertidige tilbageslag at dæmpe din entusiasme, så vil du opleve fremgang og succes med dine mål. Kortet er her for at fortælle dig, at vejen til vækst og ekspansion går gennem vedholdent arbejde. Det indikerer, at der endnu er en del arbejde tilbage på det værk eller projekt, du er i gang med. Det er nødvendigt, at du giver alt hvad du har i dig, det lønner sig helt sikkert i sidste ende! Gør dig dog klart hvad det helt præcist er, du gerne vil have ud af dine anstrengelser? 
Dine drømme kan blive til virkelighed gennem vedholdenhed, beslutsomhed og indsats. 
Grundkernen i dette kort er begreberne teamwork og samarbejde. Hver enkelt person har noget unikt at tilbyde og er villige til at lære fra andre der er involveret i projektet. Alle er indstillet på at få arbejdet gjort sammen og bidrager til gruppen gennem effektiv lytning og deling. Det er derfor et yderst positivt kort når teamwork og samarbejde er påkrævet.

Keywords: 
Teamwork, succes, selvrealisering gennem arbejde, beslutsomhed, samarbejde, læring, vedholdenhed