01-02-2018

SUPER FULDMÅNE I LØVEN! 🦁 ♌

I dag onsdag d. 31/1-18 kl. 14:27:46 falder Fuldmånen i Løvens tegn. Ikke nok med det, det er også en Blå Måne, Rød Måne (eller Blodmåne), Supermåne og total Måneformørkelse! Hverken Blå eller Blod-måner er voldsomt ualmindelige, men kombinationen af disse er sjælden – det er ikke sket siden 1866!

Hvad er så en Super Blå Blod Måne?

-Det er når en Måneformørkelse falder sammen med en Supermåne, der samtidig også er den anden fuldmåne i samme kalendermåned.

En Blodmåne sker i løbet af en total måneformørkelse, når jorden blokerer lyset fra solen, og fuldmånen ser ud til at blive rød på nattehimlen.

En Måneformørkelse sker kun to eller tre gange om året og altid ved en Fuldmåne, men ikke ved hver eneste Fuldmåne. -Og alligevel er ikke alle måneformørkelser en total Måneformørkelse eller Blodmåne - dette er den første siden 2015. Fuldmånen har en tendens til at forstærke, og formørkelser har tendens til at accelerere.

(Jordens kredsløb, Månen og Solen må være i linje på en helt bestemt måde for at få en Fuldmåne til at være i en total Måneformørkelse eller Blodmåne). Månen har en elliptisk kredsløb, så den vil være tættere på jorden (perigæum) nogle gange. Når månen er ved perigæum kaldes dette en Supermåne.

-Tilføj så det tredje element Blå Måne; Den nuværende accepterede definition af en Blå Måne (Blue Moon) er, når en Fuldmåne falder anden gang i samme kalendermåned, dette sker kun en gang ca. hvert andet år.

-Denne kraftfulde Super Fuldmåne er forbundet med mod, spontanitet, generøsitet og energi. Løven handler intuitivt fra sit hjerte og forventer at blive set, hørt og anerkendt for det han/hun leverer. Løven vil allerhelst føre an og er fantastisk til at opmuntre andre. Han/hun er stolt, kreativ, charmerende, har masser af humor men kan til tider også være ret barnlig og egoistisk. Men frem for alt er Løven ikke bange for at blive set!

-Hvis du er bange for at træde ind i rampelyset, så er denne Fuldmåne et rigtig godt tidspunkt til at arbejde på at slippe denne frygt!

Det er igen tid til at brænde sedler og give slip på det der blokerer din energistrøm. Når du fjerner en ting, bliver der gjort plads til noget nyt. -Skriv det du giver slip på ned på en seddel og brænd den bagefter. -Sug fuldmånens healende og rensende lys til dig og brug den som en manifestation og forstærkning af det nye, der er på vej.

Fuldmånen starter i dag onsdag d. 31. januar kl. 14.27 og den går først ud af kurs i morgen torsdag kl. 11.58. -Så det er altså i dette tidsrum, fra onsdag kl. 14.27 og frem til torsdag kl. 11.58 at du kan brænde dine sedler af.