Seneste nyt

30-10-2016

Hej smukke sjæle 🎃
Kortet i dag har jeg trukket fra tarot-sættet "Raven's Prophecy" skabt af forfatteren og kunstneren Maggie Stiefvater, der også har skrevet bogserien "Raven's Cycle". Alle kortene har en dyb sort baggrund med en orange ramme, og selvom jeg ikke ved første øjekast ikke brød mig om den orange ramme, så fremhæver den de smukke, lysende farver i kunstværket. Ravne, fjer, flammer og blomster er de mest almindelige symboler i dette sæt, og de er alle afbildet i smukke glas-farvede nuancer. 
Kortenes motiver er underspillede, rørende, enkle, nogle er lidt uhyggelige, -men også meget smukke og jeg synes at sættet passer rigtig godt ind i mit Oktober-tema her på siden. 
 
"The Hierophant"
Kortet kaldes på dansk for "Ypperste-præsten" og det tyder på, at det kan være klogt at følge etablerede sociale strukturer og traditioner. Der er stærke indikationer for at du vil blive involveret i en form for ritual, ceremoni, eller religion. Der er også behov for at ære nogle traditioner i dit eget liv, eller måske ønsker du at starte dine helt egne traditioner. 
Det er nu tiden til at vende din opmærksomhed mod spirituelle ting. -Du har måske længe haft modstand mod at dyrke disse, men du skal vide at du er klar til at tage skridtet nu. Inderst inde i os alle bor der et dybt ønske om at finde meningen med livet, og for at dette kan lykkes må vi se verden i et spirituelt lys. Denne søgen vil ofte føre os ofte til en spirituel vejleder, guru, eller til et studie af religion eller filosofi. Tag ved lære af denne og husk at frihed opnås gennem viden. I de fleste andre tarotsæt fremstilles ypperstepræsten som en pave, men her er det blot en lygte der lyser os vejen til spirituel oplysning. 
Keywords: Lærer, mentor, religion, konformitet, tradition, tro

🎃🍄🍂🍁

28-10-2016

  
I dag har jeg trukket dette kort fra "The Dark Grimoire Tarot" skabt af Michele Penco. 
Dette tarot-sæt har sit navn fra personlige bøger om magi. En Grimoire er en lærebog, som beskriver magisk tro og praktisering af magi. Ceremonielle magikere, hekse og kloge koner har gjort brug af Grimoirer igennem århundreder og derigennem givet deres viden videre. Dette sæt ser selve Tarot-systemet som en Grimoire, en bog fyldt med illustrationer der kaster lys ind i mørket af psyken og afslører, hvad det ubevidste har skjult, så det kan integreres i det bevidste sind. Major Arkana trækker sin primære inspiration fra den mørkeste Grimoire af dem alle, nemlig den berygtede og legendariske Necronomicon, og fra myterne af den mand, hvis portræt pryder bagsiden af disse kort; H P Lovecraft, som var både mester og slave af de mørke kræfter, der ligger på lur for de uforsigtige, på kanten af vision og på grænsen af søvnen. -Det er dog ikke nødvendigt at kende Lovecrafts historier for at kunne bruge dette Tarot-sæt; billederne taler for sig selv og når ind og rører ved en universel frygt og ærefrygt for de mørke, usete, unavngivne væsner, der bor der.
💊 
Kortets titel idag er:
"Narren"
En mand iført en spændetrøje sidder under en lampe omgivet af et væld af skabninger; -nogle af dem er menneskelige, -men ikke alle. En by kan ses i det fjerne.
"Narren" er som oftest det allerførste kort i Major Arkana. Han sætter tonen, temaet og han betragtes som den naive rejsende gennem livet og ses igen som den ny-oplyste person i det sidste kort. I dette sæt synes billedet imidlertid at antyde enden af rejsen frem for begyndelsen. -Det er ihvertfald den opfattelse jeg er stødt på når jeg har læst om dette særlige kort.
Han har allerede rejst gennem hele Major Arkana, og publikum omkring ham symboliserer de underlige erfaringer han er stødt på undervejs. Spændetrøjen antyder at han er blevet gal af rejsen, og alligevel er hans ansigt roligt - næsten fredfyldt. Lampen ovenover kunne symbolisere hans oplyste tilstand, og selv om han ikke er fysisk fri, kan det mareridtsagtige publikum ikke binde ham i hans tanker.
Jeg har læst et sted at "Narren i "The Dark Grimoire Tarot" er ingen andre end et billede af H.P Lovecraft selv. 
Jeg synes det er en uhyggelig og flot måde at starte hele sættet på, billedet af Lovecraft i en spændetrøje med alle hans frembringelser, monstre og verdener der lurer bag ham. Jeg tror selv, at grunden til at vi ser ham i en spændetrøje på kortet, viser begyndelsen af rejsen gennem dette specielle tarot-sæt. Hans mareridt, instinkter, visioner, paranormale erfaringer er alle bag ham skrigende på at blive lukket ud og skrevet om på papir. Lovecraft havde så mange af disse historier og visioner i sit hoved, også længe før han skrev om dem. 
📜 ✒️
"Narren" er et kort der indikerer potentielle, nye begyndelser og uskyld. Dette kort viser det største potentiale for dit liv, en tilstand af fornyelse og nye begyndelser, hvor hver dag er et eventyr og hvert øjeblik leves til fulde. -Kortet repræsenterer begyndelsen på al kreativitet og et ønske om at opnå nye mål (eller i det mindste starte processen med at arbejde hen imod disse mål). "Narren" indikerer, at alt kan ske, og mulighederne bare venter på at blive udnyttet. 

28-10-2016

Hej igen!  
Så fik jeg trukket et kort for denne uge, godt nok lidt for sent, men nu er hun her da! 
Kortet i denne uge er trukket fra det lidt uhyggelige, søde og quirky "Oracle of Shadows and Light" skabt af Lucy Cavendish og illustreret af Jasmine Becket-Griffith 
Kortet hedder:

"Voodoo in Blue"

Dette kort kommer til dig på et tidspunkt, hvor du har brug for at holde nogle helt bestemte mennesker på afstand; -mennesker der ikke er gode for dig! Du er lige nu inde i en rigtig god periode i dit liv, og det vil tiltrække folk, der er opportunistiske og vil drage fordel af dig... -Så du får måske brug for at skulle trodse dem og stå op imod dem, også selv om det er din natur at være sød, rar og holde dig venner med alle, fordi du tror det er det rigtige at gøre. "Voodoo in Blue" her, har absolut intet imod, hvis hun virker lidt grov, når hun giver dig besked, hun siger det præcis som det er; -højt og tydeligt, så den person der trigger hende hurtigt forsvinder! -Det afgørende er, at du får hendes meddelelse: "Det er tid til at lave lidt hold-dig-væk magi, og mens jeg dog ikke ligefrem vil sende dem dårlige tanker - der er trods alt ingen nåle i min voodoo-doll, så vil jeg råde dig til, at du tager imod mit råd, og ikke inviterer dem forbi til kaffe foreløbig! Du ved, hvad du skal gøre, stop med at være så flink og med at sende blandede budskaber ud. Knur og brøl af dem, hvis du har brug for det, nu er tiden kommet til at få ryddet ud i dårlige bekendtskaber!" 
Hun kan dog også komme frem, hvis du befinder dig i en periode, hvor du har brug for at være alene og for at sige fra over for mennesker, der kræver mere af dig, end du lige nu har overskud til at give dem.. 

28-10-2016

Hej smukke sjæle!

I uge 42 trak jeg dette kort fra Alana Fairchilds "Divine Circus Oracle". Kortene i sættet er illustreret af 9 forskellige kunstnere, og det inviterer dig ind i en uforudsigelig, mærkelig og smuk cirkus-verden fuld af ukonventionel kreativitet og visuel spænding, der virkelig vækker sjælen til live!
🦇
"Duke of Shadows"

"Cunningly clever am I, helping you discern the truth from the lie. I remind you that half truths may seen to be whole, yet in the shadows is information yet to be known. When the time is right, the light shall be bright, and confusion will give way to understanding."
-Alana Fairchild
🦇
Skyggernes Hertug fortæller dig om tålmodighed og forsigtighed. Han indikerer, at der i denne uge foregår noget i skyggerne omkring dig. Universet holder stadig sine kort skjult for dig, og der er mere ved en situation, person, mulighed eller det måske tilsyneladende fravær af succes, end du ved af. Der er sat en proces igang lige nu, men den foregår udenfor din bevidsthed. -Der sker noget, også selvom det slet ikke ser sådan ud for dig lige nu. Fordi du ikke kan vide, hvad du endnu ikke ved, -har du brug for at vente, indtil du kan få alle indformationer. -Hvis det du ser, sanser og føler lige nu er negativt, så skal du ikke stole på det! 
 "Duke of Shadows" er her for at fortælle dig to ting; -for det første hvis du føler sådan, så hold ud, for dit perspektiv vil snart blive mere positivt og velinformeret. -For det andet; Tag ikke tingene for pålydende i denne uge, energierne omkring dig vil skifte, og der vil komme et overraskende twist i dit liv! Selvom du ikke ser det komme, så vil endnu en brik i dit livs puslespil afsløre sig og falde på plads inden længe! 

28-10-2016

🌕🌖 🌗 🌘 🌑 🌒 🌓 🌔🌕

Søndag nat d.16/10 lavede jeg en helt fantastisk powerfuld fuldmånetrækning for mig selv, -selvom det var en personlig trækning, vil jeg gerne dele et billede af oplægget med jer her på siden.  -Energierne var simpelthen bare så stærke, og jeg var helt fyldt med masser af skøn måneenergi! 🌛 🌕 🌜